Onze missie en visie

Tegenwoordig zijn veel gezondheidsdeskundigen die informatie geven over hoe je jouw gewicht kunt beheersen en er slanker en gezonder uit kunt zien. Veel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd maar wat past nu eigenlijk bij jou? Be- Real houdt daar rekening mee. Samen vinden we een “healthy way of life” die bij u past.

Be-Real werkt met een aantal basisprincipes; eerlijk naar jezelf zijn en moed en discipline hebben om je lichaam hard aan te pakken. Ons doel is je te helpen om het maximale eruit te halen; dat op een natuurlijke manier.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat 78 % van de mensen falen als zij iets willen bereiken. Vaak geven zij de schuld aan de omgeving of aan anderen. We geven te snel op, worden afgeleid of stellen minder prioriteit aan een bepaald doel. En meestal krijgen anderen de schuld: vrienden of familie, je inkomen, je woonomgeving, je lichamelijke beperkingen, het weer, etc. En…zelfmedelijden! Dit is een eigenschap waardoor veel doelen niet behaald worden.

Wij helpen je om van dit passieve en negatieve gedrag af te komen. Actie, aanpakken en volhouden! Geen softe maar de harde aanpak! Geen zelfmedelijden maar met trots zelfrespect!

Dit zijn de basisprincipes waar Be-Real voor staat. Het is ons bekend dat onze methode zwaar ervaren wordt en dus niet voor iedereen geschikt. Er zijn klanten die fanatiek beginnen en het proces onderschatten. Het vraag namelijk echt om zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Dan kan het proces pas slagen. En we zijn selectief met de mensen waar we mee aan de slag gaan. Succesfactoren; Actief, positief, gemotiveerd en fanatiek.